Taste Of Jazz komt naar je toe

Datum/Tijd
zondag 19 april 2020
15:00 - 16:00


Met dit concert willen wij de muzikanten een hart onder de riem steken. Van de ene op de andere dag kwam vorige maand een groot deel van het Nederlands culturele leven tot stilstand. Voor professionele muzikanten voltrekt zich hier een enorme catastrofe want niet optreden is ook geen geld verdienen.

Voor deze speciale editie hebben wij een gelegenheidskwartet voor u samengesteld uit de beste Deventer muzikanten. Zij zullen die middag een aantal standards onder handen nemen en er flink op los improviseren; we hopen dat dit u en de muzikanten een lichtpuntje op zal leveren in deze beklemmende tijden.

U kunt het concert zien en beluisteren via Youtube livestream op deze website. Voor een betere beeld en geluidskwaliteit kunt u vanaf uw computer, tablet of telefoon ook streamen naar uw televisie als u daarvoor de juiste apparatuur hebt. Sommige televisies hebben zelfs ingebouwde Youtube mogelijkheden.

Dit concert wordt u gratis aangeboden. Mocht u nog lekkerder willen zitten, dan kunt u hieronder kaarten kopen waarmee u de muzikanten steunt; wij beloven dat alle bijdragen uiteindelijk bij muzikanten terecht zal komen. Alvast dank voor uw steun!

Bezetting

  • Arjan Stam – Trompet
  • Herman Wolters – toetsen
  • Koos Lonis – Bas
  • Erik Poorterman – drums


Kaartverkoop

U kunt de livestream gratis bekijken, maar als u de muzikanten wilt steunen in deze moeilijke tijden dan kunt u dat doen door hieronder kaarten te kopen.

Mocht u ons met een andere bedrag willen steunen, dan kan dat uiteraard ook. U kunt een bedrag naar wens overmaken op onze bankrekening. Hier vind u onze gegevens.

Ga naar uw bestelling voor de betaling