Kaartverkoop

Online verkoop

Onze concerten zijn regelmatig uitverkocht. Wilt u zeker zijn van een kaart en niet in de rij staan bij de kassa, dan kunt u de kaarten het beste in onze online winkel aanschaffen en veilig betalen met IDEAL. Tickets geven slechts toegang tot de locatie; er zijn geen genummerde zitplaatsen.

De online kassa sluit op de dag van het concert om 14.45 uur; vanaf dat moment worden de eventueel nog beschikbare kaarten aan de kassa van de zaal verkocht.

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree, mits begeleid door een volwassene.

Koop nu uw tickets

Ga naar de online ticketshop


Aan de kassa

Kaarten voor de concerten zijn – indien nog beschikbaar – bij de entree van de zaal verkrijgbaar vanaf 14:45 uur tot ongeveer een uur na aanvang van het concert. Er is een PIN automaat aanwezig voor PIN-betalingen en betalingen met de gangbare creditcards.

Richtprijzen*

  • Voorverkoop: € 10,00.
  • Aan de kassa € 12,00.
  • Studenten en CJP houders betalen € 5,00 op vertoon van een geldige studentenkaart of CJP.
  • Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meekomen, mits onder begeleiding van een volwassene. Bij een uitverkocht concert hebben zij geen recht op een eigen zitplaats.

* Voor het contracteren van bijzondere muzikanten kunnen wij incidenteel afwijken van deze richtprijzen; u vindt de juiste prijzen altijd in de online winkel. Ook zullen wij de prijzen van de concerten communiceren in onze nieuwsbrief.