Kaartverkoop

Online verkoop

Onze concerten zijn regelmatig uitverkocht. Wilt u zeker zijn van een kaart en niet in de rij staan bij de kassa, dan kunt u de kaarten het beste in onze online winkel aanschaffen en veilig betalen met IDEAL. Tickets geven slechts toegang tot de locatie; er zijn geen genummerde zitplaatsen.

De online kassa sluit op de dag van het concert om 14.45 uur; vanaf dat moment worden de eventueel nog beschikbare kaarten aan de kassa van de zaal verkocht.

Koop nu uw tickets

Ga naar de online ticketshop


Aan de kassa

Kaarten voor de concerten zijn – indien nog beschikbaar – bij de entree van de zaal verkrijgbaar vanaf 14:45 uur tot ongeveer een uur na aanvang van het concert. Er is een PIN automaat aanwezig voor PIN-betalingen en betalingen met de gangbare creditcards.

Richtprijzen*

  • Voorverkoop: € 10,00.
  • Aan de kassa € 12,00.
  • Studenten en CJP houders betalen € 5,00 op vertoon van een geldige studentenkaart of CJP.
  • Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meekomen, mits onder begeleiding van een volwassene. Bij een uitverkocht concert hebben zij geen recht op een eigen zitplaats.

* Voor het contracteren van bijzondere muzikanten kunnen wij incidenteel afwijken van deze richtprijzen; u vindt de juiste prijzen altijd in de online winkel. Ook zullen wij de prijzen van de concerten communiceren in onze nieuwsbrief.