Online ticketverkoop

Koop hier uw tickets en betaal met IDEAL.

Datum/Tijd Evenement
17/10/2021
15:00 - 17:15
Taste of Jazz met Jasper Blom Quartet featuring Pablo Held

Deze zondag speelt Boy Edgar Prijswinnaar Jasper Blom met zijn kwartet bij Taste of Jazz in de bibliotheek Deventer. Als gastspeler zal de getalenteerde Duitse pianist Pablo Held meespelen.

Corona toegangsbewijs

Vanaf 25 september dienen bezoekers van culturele evenementen ouder dan 12 jaar een geldig Corona toegangsbewijs te hebben, ook bij Taste of Jazz. Wij zullen deze bewijzen bij de ingang controleren en kunnen en zullen daar geen uitzonderingen maken.

Op de website van de rijksoverheid kunt u zien wat er onder een geldig toegangsbewijs verstaan wordt; daar vindt u ook informatie hoe u aan zo’n bewijs kunt komen, ook als u niet gevaccineerd bent of als u geen smartphone of computer bezit.

Wij zijn – net als u – niet blij met deze extra administratieve rompslomp, maar we zijn wel heel blij dat wij met deze regeling weer op kunnen schalen met het aantal bezoekers en niemand meer hoeven teleur te stellen met een uitverkocht concert.
Wij zullen deze regels streng handhaven en vertrouwen op uw begrip.

De online verkoop stopt bij opening van de kassa om 14.30 uur. Wanneer u de kaarten aan de kassa koopt betaalt u een meerprijs van €2,00 ten opzichte van de prijs op de website.

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Soort Ticket Prijs Aantal Bestelling
Ticket met sponsorbijdrage € 15
Kaart(en) toevoegen aan de bestelling
Entree jongeren / studenten € 2,50
Kaart(en) toevoegen aan de bestelling
Kortingsticket leden Bibliotheek Deventer - alleen in gezelschap 18-minner € 7,50
Kaart(en) toevoegen aan de bestelling
Entree Volwassenen € 12,50
Kaart(en) toevoegen aan de bestelling

Ga naar uw bestelling voor de betaling

Kortingsregeling voor leden bibliotheek

Volwassen leden van de Bibliotheek Deventer krijgen €5,00 korting op hun ticket als zij onder begeleiding zijn van één of meer minderjarige kinderen. Hiervoor is een speciaal ticket beschikbaar.
Aan de kassa dient in dat geval de ledenpas van de bibliotheek getoond te worden.