Deborah J. Carter sings The Beatles

Datum/Tijd
zondag 21 oktober 2018
15:30 - 17:30

Locatie
Centrale bibliotheek Deventer


In deze editie van ‘Taste of Jazz’ presenteren Deborah J. Carter en haar trio hun eigen jazz versies van bekende songs van The Beatles.

Op haar heruitgegeven album ‘Daytripper’ (op Dot Time New Records, NY, USA) is te horen hoe zij dat doet. Deborah weet hierin met een fascinerende neiging tot vrijheid, sieraden te maken van de liedjes die bijna iedereen wel kent van de Beatles. Frits Lagerwerff schreef: “Met haar interpretatie van Lennon-McCartney composities verklaart Deborah op evidente wijze het verschil tussen jazz en pop. Met gevoel voor improvisatie, variatie en swing, met een superieur vloeiende frasering brengt zij spanning terug, in liedjes die deel uitmaken van de soundtrack van haar leven. Met een fascinerende neiging tot vrijheid bereidt zij, in persoonlijke versies, een bruisende cocktail uit contrasten.”

Bezetting

Deborah Carter – vocals
Mark Zandveld – bass
Sebastiaan van Bavel – piano
Jurjen Bakker – drums

Kaartverkoop

Koop hier uw tickets en reken af met IDEAL:

Soort Ticket Prijs Aantal Bestelling
Entree studenten / CJP € 5
Voeg toe aan bestelling
Ticket met sponsorbijdrage € 12,50
Voeg toe aan bestelling
Entree volwassenen € 10
Voeg toe aan bestelling

Ga naar uw bestelling voor de betaling


Jazzdiner

Wilt u na het concert nog even nablijven en met de muzikanten en organisatie een heerlijk tweegangendiner gebruiken dan kunt u zich daarvoor aanmelden.  Kijk hier voor meer info en het menu.