De Gasfabriek Deventer

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer


De Gasfabriek Deventer

Taste of Jazz vindt plaats in de Generatorzaal van de Gasfabriek (zie foto onder).

Het gasfabriekterrein bevindt zich vlak bij het centrum van Deventer aan de zuidkant van de sluis, iets voorbij het Havenkwartier en naast het terrein van Nouryon (voormalig Akzo).

Parkeren is er gratis.

Met de auto vanaf de A1

Komt u vanuit de richting Zutphen / A1, houdt u dan “Deventer centrum / Sluiskwartier” aan tot en met de scherpe bocht naar links direct na de sluis. Na die bocht gaat u direct weer links om over de sluis terug te gaan naar de A1. Direct na de sluis neemt u de ventweg aan de rechterzijde om na ongeveer 200 meter rechtsaf via de tweede ingang het Gasfabriek terrein op te kunnen rijden.

Vanaf Deventer centrum

Komt u vanaf het centrum, dan rijdt u richting de A1 en neemt u dan direct na de sluis de ventweg rechts om na ongeveer 200 meter via de tweede ingang het Gasfabriek terrein op te kunnen rijden.

Met het openbaar vervoer

De Gasfabriek ligt ongeveer 2 kilometer verwijderd van het station Deventer.

Vanaf het centraal station kunt u buslijn 81 naar Zutphen nemen en uitstappen bij de halte ‘Gotlandstraat’. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen naar de Gasfabriek.

De generatorzaal van de Gasfabriek

Parkeren

Wanneer u met de auto het terrein oprijdt, kunt u direct rechts parkeren op een kleine parkeerplaats. Als die vol staat, dient u helemaal naar achteren door te rijden waar een grotere parkeerplaats is. De generatorzaal zit op onderstaande plattegrond in het oranje gebouw met nummer 6B.Programma

  • No events in this location