Houdt u van jazzmuziek en vindt u dat deze muziek een podium verdient? Vindt u net als wij dat ook nieuwe generaties in aanraking moeten blijven komen met jazz door te spelen en te luisteren?

Dan vragen wij u om toe te treden als sponsor van Taste of Jazz.

Taste of Jazz is de inmiddels bekende concertreeks in Deventer en biedt een podium aan professionals en is daarmee een belangrijke speler geworden in Oost Nederland.

Wij programmeren kwalitatief goede en vooral professionele jazz in verschillende “smaken”, steeds vaker zijn onze concerten uitverkocht en ons publiek bestaat uit trouwe liefhebbers.

Wij kennen de volgende sponsorpakketten:

  • Sponsorschap ‘zilver’
    Met dit lidmaatschap voor € 750 per seizoen heeft u recht op twee vrijkaarten per concert, krijgt uw bedrijf met naam en logo een plek op onze sponsorpagina en sponsorbanner.
  • Sponsorschap ‘goud’ 
    Met dit lidmaatschap voor € 1500 per seizoen heeft u recht op vier vrijkaarten per concert. krijgt uw bedrijf met naam en logo een plek op onze sponsorpagina, op de banner en op de tickets.

NST-science, hoofdsponsor van Taste of Jazz van 2015 tot 2018

“Een kernprincipe van mijn bedrijf is het investeren in het ontwikkelen van talent
ik geloof sterk in cultureel ondernemen – bedrijven en individuen horen in cultuur te investeren omdat cultuur ons rijk maakt als mensen”

Dave Thomas

Concertsponsor

Naast de genoemde lidmaatschappen, is het ook mogelijk voor één concert concertsponsor te worden. Voor een bedrag van € 750 krijgt u vier vrijkaarten en wordt u in de aankondiging van het concert genoemd. Daarnaast is er bij de ingang ruimte voor een display of banner om uw bedrijf of producten te promoten.

Waar wordt het sponsorgeld voor gebruikt?

Wij besteden het geld aan de reguliere Taste of Jazz optredens, maar buiten deze reeks ook om opkomend talent de gelegenheid te geven te spelen voor een publiek. U draagt bij aan het ontwikkelen en uitbreiden van de concertreeks.
Taste of Jazz heeft de ambitie om te groeien door op diverse plekken in Deventer en omgeving hoogwaardige jazz te programmeren.

Het organiseren van een jazzconcertreeks kost geld:

  • Gage artiesten
  • PR, drukwerk, website
  • Organisatie- en administratiekosten
  • Licht, geluid, zaalinrichting

Aanmelden

U kunt zich voor dit programma aanmelden via een bericht naar info@tasteofjazz.nl.